Dinerkaart
Koude voorgerechten
Geserveerd met brood en kruidenboter
CARPACCIO 13,50
met pestodressing, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten en pijnboompitten
VLEESPLANKJE 13,50
met rauwe ham, coppacolla, fuet en balsamicostroop
WARM GEROOKTE ZALM 13,50
met chioggabiet, Japanse mayonaise, wakame en zwarte sesam
BIETENCARPACCIO (V) 11,50
met feta, pijnboompitten en balsamicostroop
Salades
Geserveerd met brood en kruidenboter
SALADE CARPACCIO 14,50
met pestodressing, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten en pijnboompitten
SALADE GEGRILDE GROENTE (V) 14,50
met feta en olijven
SALADE TONIJN 14,50
met olijven, zongedroogde tomaten, komkommer en rode ui
Soep
SOEP VAN DE WEEK 6,50
geserveerd met brood en kruidenboter
Warm voorgerecht
CHICKEN WINGS 8,95
6 chicken wings met chipotlesaus
KIPGAMBA 10,75
met tomatensalsa en salade
BIEFPUNTJES 10,75
met teriyaki, ratatouille en gefrituurde noedels
Hoofdgerechten
Geserveerd met salade en friet
SPARERIBS 19,95
met knoflook-, barbecue- of cocktailsaus
HAMBURGER “DE DUCDALF” 19,50
pide met runderhamburger, little gem, tomaat, komkommer, spek, augurk, chutney en cheddar
ook vegetarisch te bestellen met een vegaburger zonder spek
SCHNITZEL 19,50
met ratatouille en champignonroomsaus
DIAMANTHAAS 23,50
met chimichurri en ratatouille
KIPSATÉ 19,50
met casavekroepoek, ei en atjar
QUICHE RICOTTO EN SPINAZIE (V) 15,50
met rösti, cherrytomaatjes en courgette
ZALMFILET 19,75
met teriyaki-lak en gefrituurde noedels
ZEEBAARS 19,75
met pangrattato, kruidenolie en tomatensalsa
WEEKENDSPECIAL 16,50
Wekelijks wisselende special
Desserts
DAME BLANCHE met vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom 7,25
BROWNIE met karamelijs en slagroom 7,25
FRAMBOZENMACARON met limoenschuim en slagroom 7,25
WITTE CHOCOLADEMOUSSE met chocolade quenelle en bosvruchtenschuim 7,25
Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot onze medewerkers. Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie/dieetwensen.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.