Lunchkaart l Borrelkaart

 

Koude voorgerechten 

Geserveerd met brood en kruidenboter

 

CARPACCIO 13,50

met pestodressing, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten en pijnboompitten 

VLEESPLANKJE 13,50

met rauwe ham, coppacolla, fuet en balsamicostroop

WARM GEROOKTE ZALM 13,50

met chioggabiet, Japanse mayonaise, wakame en zwarte sesam

BIETENCARPACCIO (V) 11,50

met feta, pijnboompitten en balsamicostroop

 

Salades 

Geserveerd met brood en kruidenboter

 

SALADE CARPACCIO 14,50

met pestodressing, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten en pijnboompitten

SALADE GEGRILDE GROENTE (V) 14,50

met feta en olijven

SALADE TONIJN 14,50

met olijven, zongedroogde tomaten, komkommer en rode ui

 

Soep                                       

SOEP VAN DE WEEK 6,50

geserveerd met brood en kruidenboter

 

Warm voorgerecht

CHICKEN WINGS 8,95

6 chicken wings met chipotlesaus

KIPGAMBA 10,75

met tomatensalsa en salade 

BIEFPUNTJES 10,75

met teriyaki, ratatouille en gefrituurde noedels

 

Hoofdgerechten 

Geserveerd met salade en friet

 

SPARERIBS 19,95

met knoflook-, barbecue- of cocktailsaus

HAMBURGER “DE DUCDALF” 19,50

pide met runderhamburger, little gem, tomaat, komkommer, spek, augurk, chutney en cheddar

ook vegetarisch te bestellen met een vegaburger zonder spek

SCHNITZEL 19,50

met ratatouille en champignonroomsaus

DIAMANTHAAS 23,50                                 

met chimichurri en ratatouille

KIPSATÉ 19,50

met casavekroepoek, ei en atjar

QUICHE RICOTTO EN SPINAZIE (V) 15,50

met rösti, cherrytomaatjes en courgette

ZALMFILET 19,75

met teriyaki-lak en gefrituurde noedels

ZEEBAARS 19,75

met pangrattato, kruidenolie en tomatensalsa

 

WEEKENDSPECIAL 16,50

Wekelijks wisselende special

 

Desserts 

DAME BLANCHE met vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom 7,25

BROWNIE met karamelijs en slagroom 7,25

FRAMBOZENMACARON met limoenschuim en slagroom 7,25

WITTE CHOCOLADEMOUSSE met chocolade quenelle en bosvruchtenschuim 7,25

 

Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot onze medewerkers. Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie/dieetwensen.

Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.


  • spareribs
  • schnitzel
  • diamanthaas

Onze activiteiten

Neem contact met ons op

Vul hier de uitkomst van de som in

De Ducdalf

Westerrand 38, 8311 AN Espel

info@deducdalf.nl

 

T 0527 27 12 00

 

logo-deducdalf-bottom

 

 

WhatsApp logo